Kezdő újságírót, bloggert, szövegírót keresünk

Kezdő újságírót, bloggert, szerkesztőt keresünk

A Pasiblog.hu egy férfiaknak szóló, minőségi online magazin. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért tényleg csak olyan cikkeket publikálunk, amik értéket képviselnek az olvasók számára.

Kezdő újságíró, szövegíró vagy?

Amennyiben Te kezdő újságíró / blogger / szövegíró vagy és szeretnél referenciát felmutatni, akkor szívesen megjelenítjük az általad írt cikkeket.

Nem feltétlenül ingyen fogsz dolgozni! Ha olyan írást adsz ki a kezedből, amit használni tudunk és megfelelő számú látogatót hoz, fizetünk is érte!

Természetesen a cikk témáját, struktúráját és a technikai dolgokat előzetesen egyeztetjük. A kész írásokat szöveges dokumentumban fogadjuk be, majd az általunk beszerkesztett cikket, a szerző megnevezésével publikáljuk.

FONTOS: ez nem egy állásajánlat, hanem egy lehetőség! Lehetőség arra, hogy az olvasók és kiadók megismerjenek. Lehetőség arra, hogy az önéletrajzodban referenciát tudj felmutatni.

Hosszabb távon tervezel?

Amennyiben szakújságíró vagy, és elégedettek vagyunk az írásaiddal, lehetőség van egy komplett kategória lefoglalására, így az adott kategóriában csak a Te cikkeid fognak megjelenni, Te leszel a rovat szerkesztője.

Mindenképpen érdekes hosszú távon tervezni!
Bár az oldal még nem csatlakozott nagyobb sales house hálózathoz, a jövőben ez változhat.

Milyen témákban írhatsz?

Mivel egy férfi blogról van szó a téma bármi lehet, ami a férfi olvasó tábort érdekelheti. Az oldal fő rovatai: siker, divat, sport, csajok, autó és általános hírek.

Jelentkezés

Amennyiben komolyan érdekel a dolog, lépj velünk kapcsolatba a Rólunk menüponton keresztül.