Rólunk

Pasibloog.hu - Rólunk

A Pasiblog.hu egy 2019-ben indult, rendszeres frissítésű online férfi magazin. A férfiaknak szóló blog főbb témái a férfi divat, a siker, sport, autók, és nem utolsó sorban a nők!

Mivel a férfi magazinok piaca is eléggé telített, ezért próbáltunk olyan blogot létrehozni, ami nem az egysoros, szenzációhajhász cikkekről szól, hanem a tartalmas, részlteiben kidolgozott, minden kérédésre választ adó tartalmat adja.

Elérhetőségek

Alapító: Csentes Zoltán
Telefon: 06-70-977-5747
Szerkesztőség email: admin@pasiblog.hu
Hírlevél: info@pasiblog.hu
Tárhelyszolgáltató: EZIT

Szerkesztőt keresünk!

Kezdő újságírót/bloggert, szerkesztőt keresünk! Ha kezdő újságíró vagy és referenciára van szükséged, akkor jelentkezz hozzánk szerkesztőnek! Ha olyan munkát adsz ki a kezedből, ami megfelelő számú látogatót hoz, fizetünk is érte! Részletek itt.

Szerzői jogok

A Pasiblog.hu weboldalon található tartalom az alapító (Csentes Zoltán) szellemi tulajdonának minősül. Ettől függetlenül a tartalmunkat nyugodtan idézheted, de csak a forrás linkelhető megjelölésével! Minden linkelés nélküli másolást jogosulatlan felhasználásnak tekintünk és büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Pasiblog.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Írj nekünk

Kérdésed, kérésed van az oldallal kapcsolatban? Töltsd ki a kapcsolat formot és a lehető leggyorsabban válaszolni fogunk neked!